webshop
Vorige pagina Print deze pagina Naar de hoofdpagina

Beschermen

flo pak chips en luchtkussenzakjes

flo pak chips en luchtkussenzakjes
flo pak chips en luchtkussenzakjes
flo pak chips en luchtkussenzakjes

 

Verpakkingschips onder de naam Flopak® bieden echt de optimale bescherming voor uw kwetsbare produkten. Door z'n gepatenteerde 8 vorm sluiten de chips direct goed op elkaar aan en is navullen van de verpakking niet nodig. Flopak is antistatisch en kruimelt niet. Beide producteigenschappen bieden enorme voordelen. Een magazijn en de kleren vol kleine EPS-korrels is niet waar u op zit te wachten. Laat staan dat deze korrels ook nog eens in uw product doordringen.

Flopak® is leverbaar in 3 soorten schuimchips: de flopak open 8-vorm in  crèmekleur, de flopak gesloten 8-vorm voor 'heavy duty', en de groene flopak 'bio-8' van 100% natuurlijk en afbreekbaar vulmateriaal.

artikelnr.

omschrijving

    kleur

inhoud

395510

flo-pak standaard

    beige

500 liter

395512

flo-pak heavy duty

    beige

400 liter

395515

flo-pak bio

    groen

400 liter

 

 

    

Wij leveren ook de flopak luchtkussenzakjes in zakken van 500 liter. Hierbij heeft u geen blaasmachine meer nodig, de zakjes zijn al opgeblazen en worden geleverd op stroken. De zakjes hebben een formaat van 20x10cm. Uw klant zak hier heel tevreden mee zijn want even een mesje door de zakjes en er blijft een kleine hoeveelheid plastic over dat zo in de plastic-container kan. Al zijn de zakjes natuurlijk ook eindeloos weer te gebruiken.

flo pak chips en luchtkussenzakjes nodig?
Bestel in onze webshopOf vraag de actuele prijzen aan
Telefoonnummer: 050 5411441

Professioneel verpakken?

Dat doet u met sikkema verpakking

Er is geen branche zo veelzijdig als de verpakkingsbranche. Of u nu in de detailhandel werkt, of in de industrie, u krijgt vroeg of laat te maken met verpakkingen. Sikkema Verpakking heeft zich door de jaren gespecialiseerd als groothandel voor beide branches. Of het nu gaat om kleurig inpakpapier of op maat gemaakte golfkartondozen, om prijspistolen of omsnoeringsapparaten, om kassarollen of luchtkussenfolie; we hebben er niet alleen verstand van maar leveren ook een heel breed assortiment. Wat u ook wil verpakken, wij hebben het op voorraad. “Dat is typisch Sikkema”

Openingstijden: ma t/m vr 08.00 tot 16.30.

 Lees verder

Adresgegevens

Rijksweg 26
9731 AB Groningen
KvK: 02043953
T: 050 - 5411441
F: 050 - 5413789
E: info@sikkemaverpakking.nl
Route en Contact