webshop
Vorige pagina Print deze pagina Naar de hoofdpagina

Etiketten

Etiketten

U ben hier: Home >> Etiketten >>  Etiketten
Etiketten
Etiketten

Naam etiketten

Uw eigen logo of firmanaam op een etiket. Een goedkopere reclamedrager is nauwelijks denkbaar.  

Etiketten op rol zijn makkelijk verwerkbaar. De etiketten op rol zijn te produceren in foliedruk, flexodruk of zeefdruk. Voor naam-etiketten op rol wordt vaak gekozen voor foliedruk. In deze techniek zijn kleine tot middelgrootte oplagen prima te produceren. Ook is het hierbij mogelijk om metallic kleuren te gebruiken.

Door onze jarenlange ervaring beschikken wij voor deze etiketten op rol ook over een grote collectie stansmessen. Dit zijn inmiddel meer dan 1.000 modellen.

Maar natuurlijk heeft u uw eigen wensen. Of het nu om 1.000 of 25.000 etiketten gaat wij maken graag voor u een offerte op maat.

Telefoonnummer: 050 5411441

Professioneel verpakken?

Dat doet u met sikkema verpakking

Er is geen branche zo veelzijdig als de verpakkingsbranche. Of u nu in de detailhandel werkt, of in de industrie, u krijgt vroeg of laat te maken met verpakkingen. Sikkema Verpakking heeft zich door de jaren gespecialiseerd als groothandel voor beide branches. Of het nu gaat om kleurig inpakpapier of op maat gemaakte golfkartondozen, om prijspistolen of omsnoeringsapparaten, om kassarollen of luchtkussenfolie; we hebben er niet alleen verstand van maar leveren ook een heel breed assortiment. Wat u ook wil verpakken, wij hebben het op voorraad. “Dat is typisch Sikkema”

Openingstijden: ma t/m vr 08.00 tot 16.30.

 Lees verder

Adresgegevens

Rijksweg 26
9731 AB Groningen
KvK: 02043953
T: 050 - 5411441
F: 050 - 5413789
E: info@sikkemaverpakking.nl
Route en Contact