webshop
Sikkema verpakking voor Industrie
Vorige pagina Print deze pagina Naar de hoofdpagina

Sikkema groothandel in verpakkingen

Industrie


"Geen vraag is ons te gek"
is het motto en steeds weer lossen de medewerkers van Sikkema de verpakkingsproblemen van hun klanten op. Of het nu gaat om het verpakken van dure, geslepen en zeer breekbare lenzen of om rookafvoerkanalen die over de hele wereld verzonden moeten worden. Er werd een tot volle tevredenheid een oplossing gevonden.

Golfkartondozen exact op uw gewenste maat, met een interieur voor de bescherming van uw product en uw logo en instrukties op de doos gedrukt. Geen enkel probleem. En dat ook bij kleine aantallen dozen.

Sikkema Verpakking vindt het een uitdaging om elke klant tevreden te stellen.

Telefoonnummer: 050 5411441

Professioneel verpakken?

Dat doet u met sikkema verpakking

Er is geen branche zo veelzijdig als de verpakkingsbranche. Of u nu in de detailhandel werkt, of in de industrie, u krijgt vroeg of laat te maken met verpakkingen. Sikkema Verpakking heeft zich door de jaren gespecialiseerd als groothandel voor beide branches. Of het nu gaat om kleurig inpakpapier of op maat gemaakte golfkartondozen, om prijspistolen of omsnoeringsapparaten, om kassarollen of luchtkussenfolie; we hebben er niet alleen verstand van maar leveren ook een heel breed assortiment. Wat u ook wil verpakken, wij hebben het op voorraad. “Dat is typisch Sikkema”

Openingstijden: ma t/m vr 08.00 tot 16.30.

 Lees verder

Adresgegevens

Rijksweg 26
9731 AB Groningen
KvK: 02043953
T: 050 - 5411441
F: 050 - 5413789
E: info@sikkemaverpakking.nl
Route en Contact