Over Sikkema verpakking

Sikkema Verpakking is opgericht in 1926 en is begonnen als leverancier van rollen bruin en wit papier en puntzakken voor de kruidenier en de bakker. Deze producten worden nog steeds verkocht. Maar in de loop van de jaren heeft Sikkema Verpakking zich gespecialiseerd in verpakkingen voor de bakkers en banketbakkers.

In de negentiger jaren kwam er steeds vaker vraag naar industriële verpakkingen en toen Sikkema Verpakking daar op in is gaan spelen heeft er wel heel veel grote uitbreiding van het assortiment plaatsgevonden.

In 1995 nam Bram Grit, toen werkzaam als vertegenwoordiger binnen Sikkema Verpakking,  het roer over van de familie Sikkema en werd vanaf 2001 ondersteund door zijn zoon Alle.

"Geen vraag is ons te gek" is het motto en steeds weer lossen de medewerkers van Sikkema de verpakkingsproblemen van hun klanten op. Of het nu gaat om het verpakken van dure, geslepen en zeer breekbare lenzen of om rookafvoerkanalen die over de hele wereld verzonden moeten worden. Er werd tot volle tevredenheid een oplossing gevonden.

Golfkartondozen exact op de door u gewenste maat, met een interieur voor de bescherming van uw product en uw logo en instructies op de doos gedrukt. Geen enkel probleem. En dat ook bij kleine aantallen dozen. Bij Sikkema Verpakking vinden ze het een uitdaging om elke klant tevreden te stellen.

Op het gebied van shop-supply voor de detailhandel is Sikkema Verpakking toonaangevend voor Noord Nederland. Onder het motto: "WIJ VERKOPEN ALLES WAT U NIET VERKOOPT" is Sikkema Verpakking leverancier voor alle artikelen in de detailhandel die ondersteunend zijn bij uw verkopen. Meer dan honderd verschillende dessins luxe inpakpapier, plastic en papieren draagtassen, fourniturenzakjes, prijskaartjes, labels, prijstangen elastiekjes, kassarollen, pinrollen, noem maar op!

Sikkema Verpakking heeft een prachtige grote showroom waar u op uw gemak rond kunt kijken. 

U bent van harte welkom!

© Sikkema Verpakking, 2024. Ontwikkeld door Custom Website.